Tag harga baru~

Ohh2~ tengok tu..budak gedik aka gemuk tu dah tukar tag harga~
See2~ huhu..okla nisa akui banyak tag harga yang nisa tukar.. This is because, tag harga sebelum ni macam kurang organised la.. and nisa sure orang2 semua akan menyenget kan kepala (tanda runsing) sebab tak faham tag2 harga tu.. oklah nisa akan terangkan serba sedikit tentang tag2 harga nisa..
"chop2~ cik gedik,,tag harga tu ape?" ohh? aigoo~ tag harga yang nisa dok sibuk cakapkan ni.. ialah tu2 tengok tu kat side bar~ kan ade tag harga~ tulah nisa punye tag untuk blog.. yang nak classified kan segala entry nisa.. dah2 straight to the point.. 
* contestSUKA2~ ni semua entry pasal contest yang nisa masuk..
* keluhan~ ni entry2 nisa pasal luahan nisa.. tak kira la sedih or what.. kirenye ala2 curhat (dalam bahasa Indonesia).. tapi dalam entry ni semua opinion nisa taw.. jangan di bawa ke parlimen sudah lah~ ^__~
* kisah cinta~ ~ entry2 bertag harga  ni, semua pasal lovestory nisa.. nisa nak jadi macam Taylor Swift,, sape2 yang nisa couple or clash nisa nak tulis kat blog~ ewah2 mak cik.. takde identity ke? huhu.. of course ade.. takdelah semua nisa letak.. just yang terlintas di fikiran je.. 
* kisah gembira~ semua entry pasal best thing terjadi kat nisa terletak di bawah tag harga ni ye~
* my favourite~ ~ sebenanye nak mengajuk ayat Usop Wilcha yang time die bercerita pasal kaki die kena mesin tu.. Ala~ time die sibuk nak tengok hadiah birthday die.. time die sebut "blueberry..my favourite.." huhu..actually, entry bawah tag ni semua berkaitan dengan kegemaran nisa.. tapi2.. tak termasuk korea ye..
* kisah kolej~ entry2 bawah tag ni,,semua pasal kehidupan nisa dan kolej..
*kisah sedih~ ni kisah2 tangkap leleh dan boleh join kisah2 jiwang tahap mata bengkak punya terletak kat bawah tag ni..
*KoreanHotstuFf ~ entry2 tag ni pasal mamat2 korea sahaja ya~ sebab kegilaan nisa terhadap korea yang semakin menggila... lagi jang geun suk hyung nim..aigo0~
*memory ~ entry2 die semua pasal greetings nisa terhadap satu2 perayaan yang sedang berlaku (ayat ngalahkan orang buat karangan) dan benda2 nisa rasa best kalau letak bawah tag ni.. haha(nampak benor takde idea~)
* Nisa dan korea ~ yaaa~ yang ni.. semua berhubungkait dengan lagu2 dan cerita2 dan drama2 dan filem2 dan macam lah pasal korea yang nisa tau,, maaf sebab nisa memang gilakan cerita korea.. jepun? bakal ada~
* nisa dan snowman gemuk~ ohh2~ kalau korang suke nak bace kisah cinta yang sweet2.. bace la entry bawah tag ni.. semua pasal nisa dan snowman gemuk yang nisa sayang.. huhu. slalunye tag ni comes out dengan tag kisah cinta~ so..memang pasal cinta semuanya..
*pakar psikology? ~ ha! ni paling best.. nisa sebenarnye suke sangat bab2 psikology ni.. tak bermakna nisa ni psiko orangnye.. tapi kecintaan terhadap psikology sangatlah mendalam sehinggakan nisa nak buat tag ni.. entry2 die kebanyakan pasal motivasi..
*sayonara~ actually, kisah cinta tu ade macam2 kan.. kira ni tag harga di bawah tag harga.. die subtag kepada tag harga Kisah Cinta.. semua pasal cinta2 yang nisa tinggalkan atau ditinggalkan atau yang meninggalkan~ ape2 jelah.. T^T
* transformation ;) ~ semua change yang nisa buat di laman2 sosial milik nisa.. ups2~ nisa tak sosial meyh.. nisa cuma join laman sosial such as fesbuk, bloggers, myspace dll. aigo0~


huh~ lega~ abes pun membebel pasal tag2 baru kat blog.. so hope semua enjoy dengan tag2 nisa ni ye.. dan harap mission nisa untuk buat blog nisa lebih organised, tercapai.. 


*sakit jari menaip..sakit otak diperah~ T^T*

Share:

2 orang tersenyum :)