Reunion best~!

Woot2~ sementara ngah ade mood nak update blog ni, nisa pun nak story mory ngan korang lah.. ni nak cecite pasal reunion nisa aritu.. best sesangat~! nisa memang takkan lupe.. even kitorang ni baru bepisah 2taun.. tapi ramai yang dah berubah.. muke masing2 semakin matang~! nisa je yang bajet comel and budak2 lagi.. keh3.. perasan pulak.. dush33~
ok proceed~ reunion ni diadakan pada ari sabtu lepas.. 25 jun 2011~

ni lah kitorang.. bebeza sangat dengan yang dulu.. even ade yang tak datang.. tapi yang sudi datang ni pun dah cukup memeriahkan kfc yang serba meriah tu.. dah2.. nisa tau korang tak pandang pun muke kitorang kan? korang just pandang ayam kfc yang berketul2 tu kan?? ish33
kasi close up sikit~ inilah kami2..orang dok sibuk bagi2 ayam, kitorang dok sibuk bergambar..yang pakai baju merah sambil buat peace tu cikgu sejarah nisa..sporting gileww~ jap2 nisa pakai reben? ha! nisa pakai reben.. nisa sorang je pakai reben tau.. tu sebab nisa nak tonjolkan kechumelan nisa..comel kan? comel kan? mula dah mood gewdikzz die.. dushh~
sebab reben tulahh ramai tak cakap nisa ni nampak matang.. sedihh~ jap2 nak buat muke sedih satt~
upss~ yang ayat2 die kat bawah tu, takyah amik kira k..just abaikan~
proceed2..
gambar controversi.. ceitt~ controversi ape.. ni gambar paling comel dalam koleksi nisa.. ecely kalau nisa ngan ee chin (chinese gurl tu..) dah cukup dah nak buat pic ni jadi comel.. tetibe ade mamat mane ntah pakai baju wane pink2 gitu nak masuk sambil wat muke bajet cumel gitu.. name die haris memang suke buat muke bajet comel..hehe^^
 chop2.. jangan amik tau that guy~ ramai dah dalam waiting list die.. so carilah orang lain k..nisa tak termasuk lah~! btw, perasan tak tangan nisa dah gelap? aigo0~ nisa kena sunburn aritu kat teluk batik.. bile lah nak ilang.. sedih2..
okla.. harap korang enjoy kisah reunion paling best dalam sejarah hidup nisa..btw, korang dapat bayangkan tak camne kalau kitorang wat reunion 5 or 7taon akan datang.. mesti gempak gile ahh~ semua da ade kerjaya masing2.. and tak lupe jugak yang bawak anak 5 orang kan.. hehe~

mishh u all girls and guys.. till we meet again.. adios~

lots of love~

Share:

1 orang tersenyum :)

  1. tarikh contest 'AKU SAYANG DIA' dilanjutkan---> : sini

    ReplyDelete