nisa menang kontest Bersama Laptop Tersayang


ohh2~ nisa rase nisa macam nak menari seperti di atas ye.. nisa terlalu gembira ni..wahh~ setelah sekian lame nisa enter pelbagai contest.. akhirnya nisa menang tempat ketiga.. Alhamdulillah.. walaupun tempat ketiga.. tapi best ohh~ dapat RM30 lagi.. and nisa decide just nak RM30 tu as a topup jelahh kann.. sebab nisa pun tak hengat number account bank nisa.. kih3.. number phone pun tak hengat.. tapi nisa cepat2 berlari ke meja study and grab phone nisa nak check num phone nisa.. huhu :)
by the way, nisa nak ucapkan ARIGATOU GOZAIMASHITA!!!! dekat pemilik blog Realiti & Fantasi iaitu REIKO91.. sebab dah bagi nisa jadi pemenang ketiga.. nahh lots pf love dari nisa yang dah transform jadi pooh sekejap..

hehe~ and kepada semua yang kat luar sana tu.. korang cuba je selagi korang ada usaha, insyaallah korang boleh berjaya.. mcm nisa yang tak segan masuk contest ni.. hik3.. okla.. nisa nga heppy ni.. nak celebrate keHEPPYan nisa dengan eskrim yg nisa baru beli.. so AHNYONG semua~



Yang hepy tahap nak pengsan,

Share:

2 orang tersenyum :)