Its time to let you go

Nisa lepaskan siapa? Mr snowman ke? Ehh~! Nooo~! Actually cerita ni dah lame dahh.. Tapi baru ni nisa ade kekuatan nak taip kowt.. Meh sini kiet cecite.. Dulu nisa ade someone yang nisa suke.. And nisa simpan perasaan tu lame sangat.. Lame camne tu nisa? Alah setakat 6 hari takyah cakap la.. ♥ banyakla 6 hari.. 6tahun la~ what? 7 tahun? 19 - 6 = 13 ..? Cool.. Lamekan? Sejak nisa form 1 nisa suke.. And nisa same skolah ngan die sejak nisa darjah 2.. Tapi die pindah skolah.. Huhu~ cerita lame ni nisa.. Memanglah cerita lame.. Tapi kisah ni ade pengajarannya.. Pengajarannya takyah lah korang tunggu seseorang tu macam orang bodoh takde perasaan ok? Nisa kena macam tu ke? Lebih kurang kowt.. Tapi malas nak cerita camne.. Cume inisden tu buat nisa betul2 nak lepaskan die.. And macam dah malas nak hold on kat sesape.. Mungkin betul kata orang " kita memerlukan 1 saat unutk suke kat orang.. Tapi memerlukan seumur hidup untuk melupakan.. ".. Tapi kata2 ni kejam sangat lah.. Maybe orang macam nisa ni bernasib baik sebab hati nisa taklah fragile sangat.. Tapi ade orang2 tu.. Sampai merayu - rayu.. Kesian pulak.. Harap takde spae2 lah yang senasib dengan nisa lepas ni..kalau ade pun.. Cakap je dekat hati before tidur yang kita akan lupakan orang tu and orang tu takde makne dalam hidup kite.. Sebut ulang2 after doa before tidur sampai korang tetidur.. Benda ni agak berkesan dan ade pakar psychology cakap yang kalau kite ulang sampai 5o hari.. Kite akan berjaya buat ape yang kite cakap kat diri kite tu.. Sebab kite bermain dengan glombang separuh sedar dalam otak kte.. Ala2 macam hypnosis gitu.. Huhu~ So~ bye2 I.. I sekarang Cuma kawan nisa je.. Not more than that~
To mr snowman.. Awak tetap kat hati saya.. Taknak buang awak jauh2~ ;)

lots of luv from me;

Share:

2 orang tersenyum :)

  1. Wah!!
    Mesti sayang giler ngan mr awak tu kan :)
    -----------------------
    sembang2 sampai terbang
    http://sembangseposen.blogspot.com

    ReplyDelete