nisa sukakan dress~!!

hey2.. nisa nak bercerita pasal fashion lagi.. hari tu nisa ada cerita pasal dress2 yang nisa belikan? ha~! meh sini.. nisa nak cerita dari mana nisa dapat inspiration and macam mana nak gayakan dress2 ni? 
cha chang~!

nice kan? inilah fashion icon nisa.. Taylor swift.. tapi just untuk dress la.. dress ni antar dress yang nisa like.. sebab colour die merah.. favret color nisa.. and part kat pinggang tu boleh tunjukkan yang kite ni slim.. hehe.. tapi for sure lah kan.. dress ni mahal.so.. nisa just cari dress2 yang lebih kurang jelah semata2 nak puaskan hati nisa.. another favret dress nisa ialah yang ni..
dress pink and bunga2 merah.. memang sweet kalau pakai.. comel kan? ohh~ yang dress ni.. nisa tak jumpe lagi kembar die.. sedih~ :'(
yang ni pun nisa suka.. nampak macam retro.. tapi kalau pakai dengan cardigan mesti comel.. so cute.. twins die? belum cari lagi.. hehe :)
dress ni pun favret nisa.. part corak kareful (colorful) tu yang nisa suke.. sangat fancy and comel.. tapi susah nak cari dress yang just corak je warna warni... or maybe nisa belum habis explore lagi? hehe ;)
Itulah die dress2 kepunyaan taylor swift yang nisa admire tahap nak pengsan.. sukekannye~!
Comel sangat2..
so..korang dah tau lah kan fashion icon nisa sape.. nisa memang sukakan fashion.. and tengah try nak improve fashion nisa sendiri.. ececeh nisa,, mentang2lah ada kawan panggil Fashionista.. hehe.. ala~ nisa memang suka fashion lah.. aigo0~



lots of love~

Share:

1 orang tersenyum :)

  1. Discover blogs, pics and videos you otherwise wouldn't have at http://kendrabing.com. Or submit your blog postings to be part of the big collection.

    ReplyDelete